Rreth Nesh

1

Shijiazhuang PengTong IMP.& EXP.Co., Ltd.---- është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse e huaj prodhuese dhe tregtare.Kompania shtrihet në Shijiazhuang të Hebeit të bazës kombëtare të tekstilit, e cila është një nga bazat më të mëdha të tekstilit në Kinë.Ka 400 makineri thurjeje dhe makinë ngjyrosjeje dhe printimi të vazhdueshëm në kompani.Ne mund të thurim më shumë se 100 milionë metra mallra me ngjyrë dhe të ngjyrosim më shumë se 200 milionë pëlhura çdo vit.

Ne ofrojmë produkte të ndryshme të prodhimit të pëlhurave për të përmbushur nevojat e klientëve tanë në atë kohë.Prodhimi ynë kryesor është xhepi ----- pambuku, T/C, T/R, ka të thjeshtë, twill, kurriz peshku.Ato shiten në tregun vendas dhe eksportohen në më shumë se njëzet vende dhe zona si SHBA, Hongkong, Azia Juglindore, Lindja e Mesme dhe Evropa.

Ne sjellim gjithmonë ide të reja bazuar në cilësinë e mirë dhe kemi një reputacion të shkëlqyer nga klientët.

Ne do të ngulmojmë gjithmonë në politikën e "Cilësisë më të mirë, kredisë me respekt, shërbimit të sinqertë dhe bashkëpunimit të përzemërt" për të ofruar shërbim të klasit të parë për të gjithë klientët.Ndërkohë, ne do të vazhdojmë të forcojmë kompetencën tonë në tregjet vendase dhe ndërkombëtare mbi bazën e cilësisë dhe shërbimit të përmirësuar të produkteve.

PengTong mezi pret të zhvillohet së bashku me ju në të ardhmen.

Avantazhi ynë

certifikimin e cilësisë

Ne kemi krijuar një sistem të përsosur të menaxhimit dhe rrjedhës së prodhimit, departamentin e zhvillimit, departamentin e ndihmës, departamentin e QC, departamentin e financave.

klientët

klientët tanë të rregullt: H&M GAP ZARA ELAND LEVI'S BASIC HOUSE TOMMY

Integrimi i industrisë dhe tregtisë

Ne kemi fabrikën tonë, kështu që ne mund të reduktojmë kostot dhe t'i kthejmë fitimet përsëri te klientët, ndërkohë, ne mund të ofrojmë shërbime profesionale.

pas sherbimit te shitjes

Nëse ka ndonjë problem me cilësinë pas shitjes, ne do të organizojmë një person të posaçëm për të ndihmuar në zgjidhjen e problemit sa më shpejt të jetë e mundur

mbrojtje e fortë e produktivitetit

Ne kemi të gjitha llojet e anijeve afrohet 400 grupe, mund të prodhojë 14 milion metra pëlhurë në vit

i përshtatshëm

Nga objektet e portit Tianjin dhe portit Qingdao, ne mund të ofrojmë shërbimin e "Koha më e shpejtë e dorëzimit, dorëzimi për herë të parë".

2