Babagan awake dhewe

1

Shijiazhuang PengTong IMP. & Exp. Co., Ltd. ---- punika ngasilaken manca dagang perusahaan lengkap. Perusahaan dumunung ing Shijiazhuang saka Hebei saka basa textile nasional, kang siji saka papat textile paling gedhé ing China. Ana mesin 400 Weaving lan dyeing dadi & mesin dicithak ing perusahaan. Kita bisa nenun luwih saka 100 yuta meter ingrey barang lan dyeing luwih saka 200 yuta rasukan saben taun.

We sumber macem-macem produksi kain kanggo nyukupi kabutuhan customer kita ing wektu iku. produksi utama kita pocketing ----- katun, T / C, T / R, ana kosong, twill, herringbone. Lagi didol ing pasar domestik lan diekspor kanggo luwih saka rong puluh negara lan wilayah kaya US, HongKong, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah lan Eropah.

Kita tansah metokaké basa gagasan anyar ing kualitas apik lan duwe reputasi banget saka customer.

Bakal tansah tahan kanggo kawicaksanan "Best Quality, kae Credit, Sincere Service lan heartily Cooperation" kanggo nyedhiyani layanan kelas kapisan kanggo kabeh pelanggan. Kangge, bakal terus kanggo nguwataké kepinteran kita ing pasar domestik lan internasional ing basis saka apik kualitas produk lan layanan.

PengTong is looking nerusake kanggo ngembangaken bebarengan karo kowé ing mangsa.

Advantage kita

sertifikat kualitas

We wis ditetepake sistem manajemen sampurna lan aliran produksi, ngembangaken departemen, assistant departemen, departemen QC, departemen Finance.

pelanggan

pelanggan kita biasa: H & M longkangan ZARA Eland Lewi BASIC HOUSE TOMMY

Industry lan perdagangan integrasi

We kudu kita pabrik dhewe, supaya kita bisa ngurangi biaya lan bali bathi bali kanggo pelanggan, ing sawetoro wektu, kita bisa nyedhiyani layanan profesional.

sawise-sales service

Yen ana masalah kualitas sawise saleing, kita bakal ngatur wong khusus kanggo bantuan dumunung masalah sanalika bisa

pangayoman produktivitas kuwat

Kita sadaya jinis looms anter jemput 400 set, bisa Pabrik 14 yuta meter saka kain tahunan

trep

Miturut fasilitas saka port Tianjin lan port Qingdao, kita bisa nyedhiyani layanan saka "The wektu pangiriman paling cepet, pangiriman pisanan".

2