Amazons bestselgende leggings er i salg i dag for $11

Hvis favorittleggingsene dine gjør det bedre, så er du heldig!Flere imponerende transaksjoner fant sted i dag, og de var alle en del av historiens første shoppingbegivenhet.
Shoppere er besatt av Satinas leggingskolleksjon, som inkluderer stiler med høy midje (full lengde og korte ermer) og leggings med utsving.Noen av dem er de bestselgende leggingsene i sin klasse, og alle har fått tusenvis av femstjerners rangeringer fra eierne for rimelige priser, komfortable følelse og sympatiske utseende. Utseendet er fullt av lovord.Og på bare én dag kan du skrive inn vår eksklusive Amazon-kampanjekode 25PEOPLESHOP i kassen for å få 25 % rabatt.
Shoppere kan bruke endagskampanjekoden for å få tak i det mest populære paret Satina supermyke leggings i full lengde til en lav pris på $11.Denne stilen er det bestselgende produktet av Amazons leggings i plussstørrelse og det nest bestselgende produktet totalt sett.I tillegg har de fått mer enn 37 000 femstjerners rangeringer.Utrolige grunnleggende stiler og bukser for generell bruk har fått mye ros for sitt myke og berømte spandexstoff med "ferskenskinn".De er tilgjengelige i 20 farger og shoppere kan velge mellom tre versjoner: full lengde, capri lengde og full lengde med lommer.
En annen høyt priset stil, de brede buksene, er merket med en eksklusiv kode, og prisen er så lav som $15.De stretchy og myke buksene kommer i tre farger og 13 mønstre, inkludert leopardprint, tropiske palmer, striper og blomster.De bruker et mykt ferskenskinnstoff, noe som gjør merkets leggings populære på Amazon.Takket være den palasslignende formen ser de ikke særlig sporty ut, så de egner seg veldig godt til sommervester, søte skjorter, basic T-skjorter og andre former.Ikke rart de ble oppdaget på TikTok og fikk 9300 femstjerners rangeringer.
For å minnes PEOPLEs shoppingaktiviteter, kan hver stil av Satina leggings-serien få 25 % rabatt.Det er mange andre tilbud på mote, skjønnhet og livsstil, men som denne 24-timers kupongen har du bare én dag på deg til å få disse lavere prisene.Start salgsshoppingen din nedenfor, eller se alle eksklusive motesalg som skjer i dag.
kjøpe det!Ekstra lange ultramyke leggings med lommer, $11,99, kode 25PEOPLESHOP (original pris $21,99);amazon.com
kjøpe det!Palazzo-bukseleggings i full lengde, $14.99, kode 25PEOPLESHOP (original pris $24.99);amazon.com
kjøpe det!1-tommers belte med supermyke leggings, priset til $10,49, kode 25PEOPLESHOP (opprinnelig pris $19,99);amazon.com
kjøpe det!Komprimerte supermyke fleece-fôrede leggings, $11,99, kode 25PEOPLESHOP (original pris $15,99);amazon.com


Innleggstid: 26. mai 2021